'FC Barcelona doet navraag bij Chelsea voor Ziyech én Werner'

23 november 2021 – FC Barcelona wil in januari shoppen bij Chelsea. De Catalaanse topclub heeft de pijlen gericht op Hakim Ziyech (28) en Timo Werner (25). Het duo geldt als alternatief voor Raheem Sterling van Manchester City, die op dit moment onhaalbaar lijkt.

'FC Barcelona doet navraag bij Chelsea voor Ziyech én Werner'

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Daar pakt ESPN althans mee uit dinsdagochtend. Sterling stond in de zomer ook al op het lijstje van FC Barcelona, maar was destijds onhaalbaar. Ook in de winterstop hoopt preses Joan Laporta op de diensten van Sterling, maar de kans op succes lijkt steeds kleiner. Daardoor is de blik verschoven naar Chelsea, waar Ziyech en Werner opgepikt zouden moeten worden.

Het duo, dat in de vorige zomer onder Frank Lampard gepresenteerd werd, heeft geen vaste basisplaats onder Thomas Tuchel en daar hoopt de Catalaanse club van te profiteren. FC Barcelona heeft 'naar de beschikbaarheid gevraagd' van beide voetballers, waarbij het normaliter zal gaan om een huurdeal. Op dit moment laat de financiële situatie in Camp Nou een kooptransfer zeker niet toe.

Lees ookTuchel spreekt Ziyech-geruchten tegen: "Verzinsels van de media"

Ziyech moet manager Xavi meer opties geven voorin aan de rechterkant, nadat Lionel Messi en Antoine Griezmann vertrokken in deze zomer en Ousmane Dembélé nog altijd geblesseerd is. Werner kan fungeren als spits en vanaf links: als Sergio Agüero niet meer mag voetballen na zijn hartproblemen, zou dat ook voor extra opties kunnen zorgen.

Premier League

gerelateerd