Real Madrid zet streep door komst van Paul Pogba

27 november 2021 – Real Madrid heeft een streep gezet door de komst van Paul Pogba. De 28-jarige middenvelder droomt ervan ooit nog in het maagdelijke wit te spelen, maar zal in de nabije toekomst niet in het Estadio Santiago Bernabéu te bewonderen zijn.

Real Madrid zet streep door komst van Paul Pogba

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Marca komt zaterdag met het nieuws dat Real Madrid heeft besloten om Pogba geen contract aan te bieden. Men ging ervan uit dat de Spaanse club binnenkort een poging zou gaan wagen om de middenvelder vast te leggen, daar Pogba bij Manchester United over een aflopend contract beschikt en zijn fascinatie voor Real Madrid nooit onder stoelen of banken heeft gestoken.

Maar Real Madrid wordt dus niet de nieuwe club van Pogba, zo wordt nu in Spanje gesteld. De Madrilenen onderkennen de kwaliteiten van de wereldkampioen, maar denken niet dat hij bij de club zou passen. De Koninklijke heeft andere prioriteiten: het langer vastleggen van Luka Modric en het halen van spelers voor andere posities.

In het verleden was Pogba tot drie keer toe dicht bij een overgang naar Real Madrid. Bij Zinédine Zidane stond hij hoog op het verlanglijstje, maar pogingen om hem vast te leggen mislukten. Mocht United er de komende maanden niet in slagen om Pogba langer vast te leggen, dan lijkt Paris Saint-Germain zijn meest logische bestemming.

LaLiga

gerelateerd