Mooi: Robben start 'trainersloopbaan' bij amateurclub van zoontje

7 december 2021, 11:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arjen Robben (37) gaat vanaf het nieuwe kalenderjaar het team van zijn zoontje trainen geven. Hij krijgt derdedivisionist Be Quick het onder 14 jaar-team onder zijn hoede en daar is men bij de amateurvereniging maar wat blij mee.

Be Quick-voorzitter Johan Vreeken had er geen ruchtbaarheid aan gegeven, omdat Robben zelf ook iets meer in de anonimiteit wilde komen. Maar de buitenspeler vertelde afgelopen weekend zelf dat hij het jeugdteam van zijn zoontje zou gaan trainen geven en algemeen bekend is dat hij bij Be Quick speelt.

"Iedereen kijkt natuurlijk tegen hem op", vertelt Vreeken tegenover RTV Noord over Robben. "Ik ken hem niet goed, maar het is een echte liefhebber en vooral gewoon een vader. Hij loopt totaal niet naast zijn schoenen, is normaal en staat als hij geen functie heeft ook gewoon achter het hek te kijken."

Lees ook: Robben wees aanbiedingen af: "Even afstand van het profvoetbal"

Samen met een andere vrijwilliger gaat Robben de functie bekleden. De jeugdtrainers van Be Quick incasseren voor hun werk zo'n 150 euro als vrijwilligersvergoeding. "Ik denk dat hij daar afstand van heeft gedaan", glimlacht de preses, die blij is met Robben's komst. "Het is niet iemand met sterallures, maar gewoon een liefhebber van het spelletje."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen