'PSG open voor verhuur: Wijnaldum heeft verrassende optie'

8 december 2021, 20:39

Georginio Wijnaldum neemt mogelijk na een halfjaar alweer (tijdelijk) afscheid van Paris Saint-Germain. De Franse grootmacht zou namelijk openstaan voor een verhuur van de middenvelder, die zich in zijn eerste maanden niet in de basis heeft kunnen knokken. Arsenal wordt als opvallende mogelijke bestemming genoemd.

Met het nieuws kwam het Britse Sky Sports, dat weet dat PSG bereid is om deze winter naar huuraanbiedingen te luisteren. Zelf zou Wijnaldum ook openstaan voor een verhuur, in het bijzonder voor een terugkeer naar de Premier League. Daar speelde hij jarenlang voor Newcastle United en Liverpool, maar het is Arsenal dat als meest concrete optie wordt genoemd.

Wijnaldum liep afgelopen zomer uit zijn contract bij Liverpool en leek op weg naar FC Barcelona, tot Paris Saint-Germain de deal 'kaapte'. In Parijs kwam hij tot nu toe in twintig officiële wedstrijden in actie, waarvan slechts tien als basisspeler. Met spelers als Marco Verratti, Danilo Pereira, Leandro Parades, Ander Herrera en Idrissa Gueye is de concurrentie op zijn positie dan ook fors.

Al eerder liet Wijnaldum weten niet helemaal tevreden te zijn met zijn gebrek aan speeltijd en een verhuur zou dan ook niet onlogisch zijn. De 31-jarige international ligt nog tot medio 2024 vast op het Parc des Princes. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen