Vitesse weet niet waar het aan toe is: "Het is nu aan de UEFA"

9 december 2021, 23:53

Vitesse stapte donderdagavond met een raar gevoel het veld af na de 3-1 zege op NS Mura. Natuurlijk waren de Arnhemmers blij met de drie punten, maar het is nog onduidelijk hoeveel de overwinning waard is. Dat heeft allemaal te maken met het feit dat de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Stade Rennais nog niet is gespeeld.

Toch is Vitesse iets wijzer geworden. Als de wedstrijd tussen Spurs en Rennes wordt ingehaald, dan overwintert de Arnhemse club als een Engelse overwinning uitblijft. "Het belangrijkste is dat we vandaag hebben gewonnen", begon Thomas Letsch na afloop voor de camera van ESPN. Wel baalde de trainer dat Vitesse na rust niet doordrukte. "Boos is niet het goede woord, maar ik ben niet blij met het tegendoelpunt. Het was onnodig."

In de kleedkamer merkte Letsch dat niemand echt wist of de zege gevierd moest worden of niet. "We hebben geen idee wat de overwinning waard is. Des te meer ik erover nadenk, des te meer ik vind dat we trots moeten zijn. We hebben tien punten behaald. In iedere andere groep zouden we door zijn geweest. Nu is het aan de UEFA aan de beslissing te nemen. We zullen zien of we doorgaan of niet."

Bazoer

Halverwege de tweede helft besloot Letsch om Riechedly Bazoer naar de kant te halen. De verdediger was zichtbaar teleurgesteld en liep zonder de trainer een handje te geven door naar de kleedkamer. "Het is normaal dat hij niet blij was dat hij eruit ging. Of ik dat een probleem vind? Nee, kom op. Als een speler eruit gaat en mij bedankt dat hij is gewisseld, dan hebben we een probleem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen