Raiola nuanceert uitspraken over toekomst Haaland

11 december 2021, 16:50

Mino Raiola ziet zich genoodzaakt om uitspraken die hij in een interview met Sport1 heeft gedaan te nuanceren. Toen de zaakwaarnemer de toekomst van Erling Haaland besprak, noemde hij vier clubs die de Noorse doelpuntenmachine zouden kunnen overnemen: Manchester City, Real Madrid, FC Barcelona en Bayern München.

'De vier clubs die ik heb genoemd toen ik het over zijn toekomst had, waren slechts een voorbeeld om te zeggen dat hij naar een club uit de top 15 van Europa gaat als hij vertrekt. Erling focust zich op dit moment alleen op het voetbal. Er wordt niet met een club onderhandeld. Ik herhaal wat ik heb gezegd: het is niet zeker dat hij in de zomer vertrekt. Het zou kunnen dat het dat de zomer daarop wordt', aldus Raiola.

In het interview bevestigde Raiola dat hij de voorbije jaren met meerdere clubs heeft gesproken over Haaland. "We zijn al twee jaar aan het bekijken waar de toekomst van Erling ligt. We hebben een duidelijk idee over waar Erling naartoe moet en kijken natuurlijk ook naar wat de markt te bieden heeft. Ik zou een slecht zijn in mijn werk als ik dat niet zou doen", zei hij.

Haaland is naar verluidt komende zomer voor een relatief laag bedrag op te pikken bij Borussia Dortmund. Door een clausule in zijn contract kunnen clubs hem voor 75 miljoen euro oppikken in Duitsland.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen