Verlenging Mazraoui mogelijk: "Verschil van mening"

20 december 2021, 14:52

Het is niet uitgesloten dat Noussair Mazraoui zijn aflopende contract bij Ajax alsnog gaat verlengen, zo bevestigde zijn zaakwaarnemer Mino Raiola zondagavond bij Studio Voetbal. Mazraoui en Ajax slaagden er vooralsnog niet in om de aflopende verbintenis te verlengen. Een vertrek in de winter lijkt sowieso uitgesloten.

De laatste weken zongen de geruchten rond dat Mazraoui al in de winterstop een transfer zou maken. Dat zou een gratis vertrek uit Amsterdam voorkomen, aangezien hij aan het einde van dit seizoen transfervrij op te pikken is. Onder meer FC Barcelona was volgens Spaanse media in de markt voor de technisch begaafde rechtsback, maar lijkt mis te grijpen. "Ik denk niet dat hij weggaat in de winter", aldus Raiola.

Lees ook: Gesprekken Leipzig en Ajax over transfer Brobbey bevestigd

Volgens de machtige zaakwaarnemer is het nog altijd mogelijk dat Mazraoui in Amsterdam blijft, al bekent hij dat het lastig zal worden. "Het is moeilijk. Er is een verschil van mening over de financiële status van hem", is Raiola eerlijk. Dat houdt waarschijnlijk in dat Mazraoui een hoger salaris verwacht dan Ajax hem bereid is aan te bieden.

Mazraoui kampt momenteel met een blessure. De Marokkaanse rechtsback, die door de bondscoach uit de nationale selectie is gezet, moest daardoor de Klassieker aan zich voorbij laten gaan. Op bezoek bij Feyenoord werd hij vervangen door Jurriën Timber, die geblesseerd raakte en werd vervangen door Devyne Rensch. Zonder Mazraoui won Ajax met 0-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen