'Chelsea luistert aandachtig naar De Ligt-uitspraken van Raiola'

20 december 2021, 16:05

Chelsea denkt serieus aan de komst van Matthijs de Ligt. Zaakwaarnemer Mino Raiola liet onlangs weten dat de verdediger toe is aan een nieuwe stap. Naast de club uit Londen wordt ook FC Barcelona nog altijd genoemd, al is de financiële situatie daar wel een probleem.

In een uitgebreid interview met NRC liet Raiola tussen neus en lippen door al weten dat de verdediger denkt aan een vervolgstap. Bij Studio Voetbal gaat de spelersmakelaar verder in op de situatie van de international, die bezig is aan een sterke serie bij Juventus. "Naar welke clubs Matthijs kan? Dat kunnen we allemaal wel bedenken. Het is niet Fortuna Düsseldorf, met alle respect", liet de spelersagent weten.

Een zomers vertrek is dus een serieuze optie, zo vervolgt Raiola. "We moeten kijken hoe de markt er uitziet en hoe de situatie sportief gezien is. De Ligt moet zich ook qua speelwijze goed voelen. Het is de vraag of die clubs in de markt zijn en of ze het budget hebben om hem weg te halen bij Juventus. Dat hoeven echt geen Premier League-clubs te zijn. Barcelona, Real Madrid en Paris Saint-Germain kunnen het ook worden", besloot de spelersagent bij het NOS-programma.

Overigens is een langer verblijf in Turijn ook niet uitgesloten, meldt La Stampa. De verdediger wil in de Italiaanse stad blijven als de ploeg de aansluiting weer weet te vinden bij de top. Vorig seizoen lukte dat niet en ook nu is de club bezig aan een moeizaam seizoen is de Serie A. Daar willen Chelsea en FC Barcelona van profiteren. Zij zien in de Nederlandse verdediger de perfecte aanwinst. Fabrizio Romano wist eerder al te melden dat De Ligt vanaf de zomer van 2022 voor een gelimiteerd bedrag van 150 miljoen euro mag vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen