'Gerrard winkelt bij Barcelona, Newcastle haalt ex-Fortunees'

6 januari 2022, 22:25   Bijgewerkt: 6 januari 2022, 22:50

Aston Villa is hard op weg om een fraaie slag te slaan op de transfermarkt. De club van manager Steven Gerrard lijkt Philippe Coutinho over te gaan nemen van FC Barcelona. Daarnaast lijkt de strijd om Anthony Martial echt los te barsten en hoopt Newcastle United toe te slaan.

Coutinho is volgens het Spaanse medium Sport hard op weg op door Barcelona te worden verhuurd van Villa. De middenvelder annex aanvaller gaat daar werken met Gerrard, die hij nog kent als ploeggenoot van Liverpool. Coutinho heeft nooit een verbluffende indruk kunnen maken in Camp Nou en werd eerder al verhuurd van Bayern München. Nu moet hij voor anderhalf jaar gestald worden in Birmingham.

Barcelona hoopt op zijn beurt nog een extra aanvaller aan de selectie toe te voegen. Martial staat volgens het Franse medium TF1 hoog op het verlanglijstje van de Catalanen, die de komst van Álvaro Morata naar verluidt kunnen vergeten. Juventus wil hem namelijk behouden en hoopt Martial ook te strikken. Sevilla is op zijn beurt al akkoord met de speler, maar wacht op overeenstemming met United.

Tot slot hoopt het rijke Newcastle United zich te versterken met Todd Cantwell. De ex-speler van Fortuna Sittard is momenteel een belangrijke schakel bij Norwich City en heeft de interesse van meerdere club gewekt. Het contract van de middenvelder loopt aan het einde van dit seizoen af, al heeft Norwich de optie om die verbintenis te verlengen. Een winters vertrek is echter ook een optie als er genoeg wordt geboden, weet het Engelse medium Sky Sports.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen