Excelsior
1 – 1
ADO Den Haag

'De Ligt betrokken bij akkefietje in kleedkamer Juventus'

9 januari 2022 – Juventus heeft zich zondagavond uitstekend herpakt van het puntenverlies tegen Napoli drie dagen eerder door met 3-4 te winnen van AS Roma. Matthijs de Ligt speelde met zijn rode kaart een ongelukkige hoofdrol, maar was na de wedstrijd tegen Napoli ook al betrokken bij een incident. Na afloop liepen de gemoederen hoog op in de kleedkamer en daar was De Ligt onderdeel van.

'De Ligt betrokken bij akkefietje in kleedkamer Juventus'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Mail Online heeft namelijk van een anonieme bron binnen de club gehoord dat er veel onderlinge spanningen zijn binnen de selectie van Juventus. De club dingt dit seizoen niet mee om het kampioenschap, wat op veel frustratie komt te staan. 'De Ligt, Adrien Rabiot, Frederico Chiesa en Juan Cuadrado zijn de belangrijkste onderdelen van de constante onderlinge spanningen binnen de selectie.'

Na afloop van het gelijke spel van Juventus tegen Napoli kregen De Ligt en Chiesa het aan de stok met Rabiot. Een deel van deze woordenwisseling werd door de camera op het veld nog vastgelegd. 'Ze gaven elkaar de schuld van de slechte prestaties van Juve op het veld.' Diverse Italiaanse media bevestigen dat er inderdaad veel verdeeldheid is in de Turijnse kleedkamer.

Lees ookDe Ligt hoofdrolspeler in meest bizarre Italiaanse topper ooit

Trainer Massimiliano Allegri ging er voorafgaand aan het duel met AS Roma zelfs nog op in op de persconferentie. "Het is alleen maar goed dat de jongens elkaar proberen scherp te houden." Ondanks de rode kaart van De Ligt won Juventus zondag dus wel en staat het nu op de vijfde plek. Met een achterstand van tien punten op AC Milan, lijkt de titel dit jaar onmogelijk te zijn.

Reacties

Serie A

gerelateerd