Tijd voor revanche op Ajax? Profiteer mee bij winst PSV

23 januari 2022 – Het is bijna tijd voor de absolute kraker tussen de nummers één en twee van de Eredivisie! Ajax gaat weliswaar als favoriet het duel in, maar PSV is met een punt meer nog altijd de koploper. Heb jij vertrouwen in een goed resultaat van de Eindhovenaren? Speel dan mee bij Bet365!

Tijd voor revanche op Ajax? Profiteer mee bij winst PSV

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

PSV heeft nog een rekening open staan tegen de grote concurrent. De eerdere ontmoeting in Amsterdam eindigde in een deceptie in de vorm van een 5-0 (!) nederlaag. Tijd voor revanche, zullen Roger Schmidt en zijn mannen dus denken. Verwacht jij dat dat ze lukt? Dan kun je bij Bet365 3.50 keer je inzet terugkrijgen. 

Onmogelijk is dat zeker niet, zo bewezen de Eindhovenaren begin dit seizoen al door in het duel om de Johan Cruijff Schaal met liefst 4-0 te winnen. Grote cijfers dus! Houdt PSV dit keer opnieuw de nul in combinatie met een overwinning, dan staat daarvoor een quotering van liefst 7.00. Bij drie doelpunten of meer van de Eindhovenaren kan jouw inleg 6.50 keer zoveel waard worden.

Doelpuntenmakers
De vraag is uiteraard ook wie de Eindhovense treffers moeten gaan maken. Mario Götze was vorige week de enige doelpuntenmaker en kan jou 4.75 keer jouw inzet opleveren als hij opnieuw het net weet te vinden. Maar wellicht heb je meer vertrouwen in Cody Gakpo (4.00), Ritsu Doan (3.25) of Yorbe Vertessen (3.00). In de punt van de aanval staat waarschijnlijk de jonge Argentijn Maximiliano Romero. Door zijn vele blessureleed kwam hij tot dusver pas tot één doelpunt in het shirt van PSV. Volgt vandaag zijn tweede? Dan is dat goed voor een odd van 3.60.

De titelstrijd in de Eredivisie belooft een spannende te worden. Denk jij te weten hoe het uitpakt en wil je daarvan profiteren. Dat kan bij Bet365! Nieuwe spelers kunnen hier een account aanmaken en krijgen daarbij een bonus tot wel 100 euro. 

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Reacties

Eredivisie