'Dortmund kan opgelucht ademhalen: blessure Haaland valt mee'

23 januari 2022 – Erling Haaland moest zich zaterdag in het competitieduel van Borussia Dortmund op bezoek bij TSG Hoffenheim laten wisselen. De Noorse spits - die trefzeker was in het met 2-3 gewonnen duel - oogde aangeslagen en er werd gevreesd voor een langdurige absentie.

'Dortmund kan opgelucht ademhalen: blessure Haaland valt mee'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Zo stelt Bild dat de medische staf van Dortmund direct de kruisband van Haaland onderzocht. Tegen Hoffenheim werd Haaland al na een kwartier spelen behandeld, toen hij akelig ten val kwam na een luchtduel met Kevin Voigt. In de kleedkamer werd tot opluchting van de nummer twee van de Bundesliga duidelijk dat een ernstige kniekwestuur waarschijnlijk niet aan de orde is.

Wel heeft Haaland mogelijk een scheurtje in zijn liesstreek overgehouden aan het duel met Hoffenheim. Hoe ernstig die blessure is, moet nog blijken. Het is dus nog maar de vraag of de Noorse goalgetter op tijd is hersteld voor het eerstvolgende duel met Bayer Leverkusen op 6 februari.

In de eerste seizoenshelft ontbrak Haaland bij Dortmund eerder al een tijd door een heupblessure. Eind november sloot hij pas weer aan. Met 23 treffers in 20 officiële duels is Haaland ook dit seizoen weer in grootse doen bij de Duitse topclub.

Reacties

Bundesliga

gerelateerd