Perez vindt Til tekortkomen voor Oranje: "Niet goed genoeg"

6 februari 2022, 22:15

Met dertien doelpunten is Guus Til topscorer van de Eredivisie. De middenvelder beleefde een lastige periode bij Spartak Moskou, maar is als huurling bij Feyenoord weer van onschatbare waarde. Deelname aan het WK gloort daardoor voor het voormalig jeugdtalent van AZ, al is niet iedereen overtuigd.

Til zat de laatste interlands bij de selectie en kreeg zelfs speelminuten van bondscoach Louis van Gaal. Kenneth Perez gaf bij ESPN echter aan geen fan te zijn van de middenvelder. "Persoonlijk vind ik dat hij geen rol moet spelen bij het Nederlands elftal", aldus de Deense oud-middenvelder. "Ik vind hem niet goed genoeg voor het Nederlands elftal."

Toch vindt Perez het een goede zaak dat Til terug is op de Nederlandse velden. "Het is toch heerlijk dat je het heel moeilijk hebt gehad bij Spartak Moskou, maar dat je weer bij een heel goede club en trainer zo'n seizoen kan gaan draaien. Dat kan hem aan het einde van het seizoen weer gaan helpen."

Kees Kwakman denkt dat Til in beeld is gekomen bij Oranje omdat Donny van de Beek niet meer aan spelen toekwam. "Ik denk dat hij daarvoor in de plaats is gekomen." Van de Beek is tot het einde van het seizoen verhuurd aan Everton, waar hij hoopt op meer minuten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen