'Feyenoord gaat voor transfervrije slag met Til en Hendrix'

4 maart 2022 – Feyenoord hoopt zich komende zomer naar verluidt definitief te versterken met Guus Til en Jorrit Hendrix. De middenvelders worden momenteel gehuurd van Spartak Moskou, maar vanwege de situatie in Rusland keren beide spelers liever niet terug naar het Oosten.

'Feyenoord gaat voor transfervrije slag met Til en Hendrix'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In Kick-off van Telesport oppert Marcel van der Kraan dat Feyenoord erg scherp als het over Til en Hendrix gaat. "Feyenoord zit op het vinkentouw en kijkt naar de situatie van beide spelers. Het is bekend dat ze allebei niet terug willen naar Rusland. Ze hebben nog een doorlopend contract en Feyenoord gaat kijken of ze in juni transfervrij verklaard kunnen worden.  Niemand wil in Rusland blijven."

In Rotterdam Zuid lijkt vooral de definitieve komst van Til zeer gewenst. "Ik denk dat Til er zeker voor open staat om langer te blijven. Hij heeft bij de spelersgroep aangegeven dat hij het enorm naar zijn zin heeft. Je ziet dat hij aan de beste fase van zijn carrière bezig is, hij scoort aan de lopende band bij Feyenoord. Als hij dit seizoen in Europa nog wat kan bereiken, denk ik dat zijn toekomst in Rotterdam ligt."

Til (24) is in principe tot het einde van dit seizoen verhuurd aan Feyenoord en heeft bij Spartak een contract tot medio 2024. De aanvallende middenvelder wist dit seizoen in 36 wedstrijden al 19 keer het net te vinden. Hendrix (27) wordt tot medio 2023 gehuurd en ligt tot de zomer van 2024 vast in Moskou. De controlerende middenvelder heeft in vier wedstrijden al een doelpuntje meegepikt in Rotterdam.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd