Vuurwerkbom ontsiert gelijkspel tussen Eagles en FC Utrecht

5 maart 2022, 20:41   Bijgewerkt: 5 maart 2022, 20:47

Go Ahead Eagles speelde zaterdagavond knap gelijk tegen FC Utrecht in een spannende pot: 1-1. Luuk Brouwers maakte het eerste doelpunt van de wedstrijd na een knappe passeerbeweging waarna Moussa Sylla de gelijkmaker voor zijn rekening nam in de slotfase. De wedstrijd werd in de tweede helft kort gestaakt door vuurwerk vanuit het uitvak.

Vorige week wist Go Ahead Eagles knap te stunten tegen koploper en titelfavoriet Ajax door met 2-1 te winnen in de Adelaarshorst. Woensdag ging de ploeg uit Deventer echter wel onderuit in de halve finale van de KNVB Beker tegen PSV na een rode kaart van Joris Kramer in de eerste helft. FC Utrecht won afgelopen zondag van Heerenveen en bezorgde de Friese club hun zevende nederlaag op rij. Hoewel de Domstedelingen op een teleurstellende zevende plek staan op de ranglijst, hebben ze door de overwinning de aansluiting met Vitesse en FC Twente gevonden.

Na een vermakende slotfase eindigde de wedstrijd in een verdiend gelijkspel. De thuisploeg had in de laatste fase wel het overwicht maar een overwinning was een te grote beloning geweest voor de ploeg uit Deventer. FC Utrecht wacht volgende week na dit magere punt in Deventer een lastige thuiswedstrijd tegen PSV in de eigen Galgenwaard. De Eagles mogen volgende week aantreden in Rotterdam tegen degradatiekandidaat Sparta om hun goede vorm door te zetten.

Opstellingen en beoordelingen:

Go Ahead Eagles: Noppert 6; Nauber 6.5; Kuipers 6.5; Idzes 6; Brouwers 8 (Lucassen -); Lidberg 7; Rommens 6; Oratmangoen 7; Martina 6 (Heil -); Deijl 6.5; Córdoba 6 (Botos -)

FC Utrecht: De Keijzer 6; Van der Maarel 6 (Mahi -); Ter Avest 6; Maher 6; Veerman 6.5 (Douvikas 6.5); Warmerdam 5.5; Van de Streek 6; Ramselaar 7 (Boussaid -); Timber 6.5; Sylla 7.5; Van der Hoorn 5

Man of the Match: Luuk Brouwers?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen