Teleurgestelde Hake in wachtkamer bij FC Utrecht: "Is niet aan mij"

5 maart 2022, 22:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het is de vraag of René Hake volgend seizoen nog steeds voor de spelersgroep staat bij FC Utrecht. De trainer weet het zelf ook nog niet. Hij gaat pas aan het eind van deze voetbaljaargang met de clubleiding om de tafel om te praten over de toekomst.

"Als je goed hebt oplet, weet je dat aan het einde van het seizoen wordt bepaald of we doorgaan of niet. We hebben daar nu nog niet over gesproken. Uiteindelijk is het niet aan mij. Ik kan moeilijk aankloppen… als de afspraak er ligt, dan ligt 'ie er. Het is aan de club", vertelt de oefenmeester voor de camera van ESPN na het 1-1 gelijkspel tegen Go Ahead Eagles.

Door het punt staan de Domstedelingen momenteel op de zevende plaats op de ranglijst. De ploeg begon dit seizoen uitstekend en leek serieus aan te haken bij de topclubs, maar daarna begon de ploeg te kwakkelen. Hake heeft er nog altijd geen stabiele ploeg van weten te maken, waardoor het maar de vraag is of club en trainer met elkaar doorgaan. De laatste vijf duels leverden twee zeges, twee remises en een nederlaag op.

In De Adelaarshorst moest hij genoegen nemen met een punt. Het stemde Hake allesbehalve tevreden, ondanks dat zijn ploeg terugkwam van een achterstand. "Het is zuur. In de tweede helft beginnen we goed, dwingen de verdiende gelijkmaker af. Daarna vergeten we om te voetballen, terwijl we dat daarvoor juist goed deden. Als we dat door konden zetten, dan hadden we kunnen winnen. We gingen lange ballen spelen, waardoor het duelleren werd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen