Opluchting bij PSG: Mbappé lijkt fit genoeg voor kraker met Real

8 maart 2022, 23:25

Het lijkt erop dat Kylian Mbappé woensdagavond gewoon van de partij is als Paris Saint-Germain het opneemt tegen Real Madrid. De aanvaller was een twijfelgeval na een tik op de training, maar trainer Mauricio Pochettino verwacht zijn sterspeler op te kunnen stellen.

Maandag doken beelden op van Mbappé, die na harde tik op de training de strijd geblesseerd moest staken. "Ik heb er al met hem over gesproken en hij is in orde", aldus Pochettino op de persconferentie. "Op dat moment schreeuwde hij het uit van de pijn, twee uur later kon hij weer normaal lopen. Ik hoop dat hij goed kan trainen en zich goed genoeg voelt voor de wedstrijd."

Pochettino heeft zijn strijdplan in ieder geval klaar als hij woensdagavond een 1-0 voorsprong verdedigt. "Voor PSG is het beter om een resultaat te verdedigen met aanvallend voetbal. Wij willen domineren en op de helft van de tegenstander spelen. Woensdag zal toch een zware wedstrijd worden, het zal veel van ons eisen. Deze wedstrijd zou ook de finale kunnen zijn."

De Argentijnse oefenmeester wil niet spreken van een favoriet. "Wij respecteren Real Madrid, deze club heeft niet zomaar dertien keer de Champions League gewonnnen. Maar we zijn zeker niet bang, al weten we dat er veel gevraagd wordt. Iedereen speler, staflid of club wil deze prijs winnen. Wij gaan er alles aan doen om de volgende ronde te bereiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen