Pech voor Eriksen: middenvelder mist mogelijk duel met Oranje

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

20 maart 2022 – Christian Eriksen speelt niet mee in het oefenduel met het Nederlands elftal door een positieve coronatest. De Deen had zijn eerste minuten in het nationale elftal kunnen maken na het EK-duel met Finland. De voormalig Ajacied kreeg tijdens die wedstrijd een hartaanval, waarbij hij op het veld gereanimeerd moest worden.

Pech voor Eriksen: middenvelder mist mogelijk duel met Oranje

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De middenvelder werd na dat verschrikkelijke incident geopereerd, waarbij hij een ICD-kastje kreeg. Daardoor mocht hij niet meer uitkomen in de Serie A, waar hij onder contract stond bij Internazionale. Na een maandenlang individueel trainingsprogramma tekende hij in de winter bij Premier League-club Brentford FC. Bij die club heeft hij zijn eerste minuten gemaakt, waarna hij meteen werd opgeroepen voor de nationale ploeg.

Maandag zou hij zich melden in Denemarken, maar door die positieve coronatest moet hij wat langer wachten. De verwachting is dat hij later in de week wel aansluit, maar het duel met de ploeg van Louis van Gaal komt mogelijk te vroeg. Wellicht kan hij drie dagen later wel minuten maken, als de nationale ploeg het in een oefenwedstrijd opneemt tegen Servië. Dat duel staat op het programma voor dinsdag 29 maart.

Bij zijn nieuwe club in de Premier League speelde Eriksen tot dusver drie wedstrijden, waarin hij goed was voor één assist. Bondscoach Kasper Hjulmand twijfelde niet ondanks die weinige minuten. Hij wilde de ervaren spelmaker meteen weer bij de groep hebben.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd