Goed nieuws Eriksen: middenvelder kan toch rentree maken in ArenA

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

22 maart 2022 – Christian Eriksen kan zaterdagavond toch zijn rentree maken voor de nationale ploeg van Denemarken. De middenvelder leek het duel te missen door een positieve coronatest, maar bondscoach Kasper Hjulmand heeft inmiddels naar buiten gebracht dat de voetballer toch van de partij is.

Goed nieuws Eriksen: middenvelder kan toch rentree maken in ArenA

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"We verwachten dat hij woensdagavond bij ons komt. Dan gaan we kijken wat er gebeurt in het duel met Nederland, maar hij is honderd procent klaar voor de wedstrijd in Parken", vertelt de bondscoach op de persconferentie. Het stadion van FC Kopenhagen is volgende week dinsdag het decor voor een wedstrijd van de Deense selectie. Servië is dan de tegenstander in het oefenduel. In die wedstrijd is Eriksen sowieso van de partij, maar de kans is groot dat hij tegen Nederland sowieso als invaller minuten kan maken.

"Het is een mooie terugkeer voor Christian. Niet alleen voor hem, maar ook voor ons", besluit de oefenmeester. Eriksen speelde zijn laatste interland op het Europees kampioenschap. De middenvelder ging in de eerste groepswedstrijd tegen Finland naar de grond met een hartstilstand. Op het veld werd hij gereanimeerd, waarna hij in het ziekenhuis geopereerd werd en een defibrillator kreeg. Met dat 'kastje' mocht hij niet meer spelen in de Serie A, waar hij onder contract stond bij Internazionale.

Nadat zijn contract was ontbonden en hij maanden voor zichzelf trainde, tekende hij in de winter een contract bij Premier League-club Brentford FC. Tot dusver speelde hij drie competitieduels voor de Engelse club. Voor Hjulmand was dat genoeg om de ervaren middenvelder weer op te roepen.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd