VI noemt megabedrag voor Meijer; meer clubs willen Groningen-back

4 april 2022, 15:20   Bijgewerkt: 4 april 2022, 15:28

Bjorn Meijer heeft de clubs voor het uitkiezen. Eerder werd al bekend dat de linksback van FC Groningen op de radar van Club Brugge is verschenen, maar er zijn meer kandidaten in de markt voor zijn handtekening. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus heeft geen haast met het accepteren van een bod.

Meijer, die dit seizoen zijn doorbraak in de Eredivisie beleeft, staat er internationaal goed op. "Er zijn meerdere partijen met serieuze interesse, dat kan voor ons als club interessant worden", aldus Fledderus in gesprek met Voetbal International. De directeur wil geen uitspraken doen over een bedrag, maar naar verluidt gaat het om vijf miljoen euro. Dat zou hem de op zeven na duurste speler ooit maken voor Groningen.

Groningen heeft pogingen ondernomen om zijn tot 2023 lopende contract te verlengen, maar dat is vooralsnog niet gelukt. "We zijn voor de winter het gesprek met hem en zijn zaakwaarnemer aangegaan. Dat zat eerst een tijdje vast op het feit dat wij heel lang met hem verder wilden en zij voor een kortere periode wilden bijtekenen. Vervolgens wilden zij de januari-window afwachten, om te kijken of wij er nog een linksback bij zouden halen. Alleen deed Bjorn het toen dusdanig goed dat we daar geen aanleiding toe zagen."

Voor Groningen is er geen haast met een eventuele verkoop. "Inclusief de optie in zijn contract ligt Bjorn nog voor twee jaar vast, er is dus voor ons geen nood aan de man", aldus Fledderus. "Hij zou heel graag komende zomer de stap al maken, maar wij hebben gezegd dat dat alleen kan als er een x bedrag op tafel komt. Gebeurt dat niet, dan kan Bjorn ook nog een jaar blijven."

Lees ook: Club Brugge wil miljoenen neertellen voor revelatie FC Groningen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen