'Andries in Oranje': Go Ahead krijgt medewerking van KNVB

23 april 2022, 14:11

Andries Noppert trekt zondag tegen Fortuna Sittard niet zijn gebruikelijke groene, gele of zwarte tenue aan. Voor een keer speelt de doelman van Go Ahead Eagles in het oranje. En dat heeft een speciale reden.

Noppert verkeert al weken in topvorm en wordt op handen gedragen door de supporters van Go Ahead. De afgelopen tijd galmde 'Noppert in Oranje' meermaals door De Adelaarshorst, maar het Nederlands elftal lijkt wat te hoog gegrepen voor de 28-jarige keeper. Dit weekend zal Noppert echter wel in het oranje te bewonderen zijn.

Lees ook: Pikant: SC Cambuur hoopt rivaal sc Heerenveen af te troeven

'Louis heeft nog niet gebeld, maar in aanloop naar Koningsdag moest het er toch maar eens van komen voor de keeperskoning van Go Ahead Eagles, zo dachten club en kledingleverancier Stanno', kondigt Go Ahead de ludieke actie aan. Met toestemming van de KNVB zal Noppert tegen Fortuna eenmalig in een speciaal oranje tenue spelen.

Goed doel

De actie wordt ingegeven door de goede doelenactie volgende week rondom de wedstrijd tegen Vitesse. Het oranje van Noppert zal worden geveild in het kader van de actiedag voor Pleun's Regenboogijsje en Go Ahead Eagles Meer dan Voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen