Forse domper Willem II in degradatiestrijd: Nunnely uitgeschakeld

7 mei 2022, 19:40

Willem II moet de loodzware strijd om lijfsbehoud vervolgen zonder Che Nunnely. De clubtopscorer liep deze week tijdens de training een knieblessure op en kent inmiddels de ernst ervan. Hem staat een revalidatieperiode van meerdere maanden te wachten.

De Tilburgers deelden het nieuws op de eigen website, waar ook een reactie van Nunnely te lezen is. "Het doet me pijn dat ik de komende maanden niet kan voetballen. Ik wil niets liever dan Willem II de komende wedstrijden helpen, maar ik zal als teamgenoot en supporter de jongens buiten de lijnen moeten steunen. Ik heb er vertrouwen in dat we de club in de Eredivisie kunnen houden." 

Ook voor Willem II zelf is het wegvallen van Nunnely uiteraard slecht nieuws. De 23-jarige vleugelaanvaller is met zes goals topscorer van de ploeg, die de doelpunten de komende weken goed kan gebruiken. Op doelsaldo staan de Tilburgers momenteel laatste onder PEC Zwolle en Sparta, die wel evenveel punten verzamelden. 

Willem II - Heracles Almelo

Vanavond om 20.00 uur begint voor Willem II de week die gaat bepalen of de ploeg in de Eredivisie blijft spelen. Het treft dan in eigen huis het hoogstwaarschijnlijk al veilige Heracles Almelo. Daarna neemt Willem II het nog op tegen SC Cambuur (uit) en FC Utrecht (thuis).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen