Kopzorgen voor Letsch nu ziekenboeg volstroomt

8 mei 2022 – Vitesse kent niet de ideale voorbereiding in aanloop naar de play-offs om Europees voetbal. De Arnhemse club is de laatste weken alles behalve goed in vorm en kampt ook nog eens met een volle ziekenboeg. Ook voor centrumverdediger Jacob Ramussen lijkt het einde seizoen te zijn.

Kopzorgen voor Letsch nu ziekenboeg volstroomt

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Vitesse moet het de laatste weken al zonder de belangrijke linksachter Maximillian Wittek (schouderblessure) doen en heeft daarnaast niet de beschikking over Jeroen Houwen (jukbeenbreuk), Yann Gboho (liesblessure) en Dominik Oroz (militaire dienstplicht). Tijdens het duel tegen sc Heerenveen liep tot overmaat van ramp ook Rasmussen nog een blessure op. 

"Ik vrees dat de laatste competitiewedstrijden en de play-offs niet haalbaar zijn voor Rasmussen", wordt Thomas Letsch na afloop van het duel geciteerd door De Gelderlander. "Hij heeft een stevige spierblessure opgelopen. Normaal staat daar al snel een hersteltijd van vier weken voor." Dat zou betekenen dat het de komende weken puzzelen wordt voor Letsch.

Vooral Rasmussen zelf is het een vervelend einde van zijn periode bij Vitesse. Twee jaar geleden werd de centrumverdediger gehuurd van het Italiaanse Fiorentina, waarna vorig seizoen werd besloten om ook voor een tweede jaar naar Arnhem te verkassen. Vitesse gaat er niet vanuit dat Rasmussen nog een seizoen het geel-zwart zal gaan dragen, waardoor hij zijn laatste wedstrijd voor Vitesse heeft gespeeld.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd