'Lewandowski hakt knoop door en weigert te verlengen bij Bayern'

13 mei 2022, 12:28

Robert Lewandowski zou zomaar eens bezig kunnen zijn aan zijn laatste weken in het shirt van Bayern München. De doelpuntenmachine uit Polen wil zijn contract niet verlengen en kijkt uit naar een nieuwe uitdaging. Die gaat hij waarschijnlijk vinden bij FC Barcelona.

De toekomst van Lewandowksi is al maanden onderwerp van gesprek. De 33-jarige goaltjesdief ligt nog tot medio 2023 vast in de Allianz Arena en de club wilde graag met hem in gesprek om die verbintenis te verlengen. Daar lijken beide partijen nu toch niet uit te zijn gekomen. Volgens divsere media in Duitsland is een langer verblijft van de Pool uitgesloten.

Dat betekent dat Bayern deze zomer een lastige keuze moet gaan maken. De club kan ervoor kiezen om Lewandowksi nog een seizoen te behouden, maar dan trekt hij de deur van de Allianz Arena over een jaar transfervrij achter zich dicht. De andere optie is hem deze zomer te verkopen. FC Barcelona heeft interesse en de vraagprijs is volgens BILD 35 à 40 miljoen euro.

Lewandowksi voelt op zijn beurt vooral een gebrek aan waardering van de club. Bayern wil zijn salaris niet verhogen en ook de vraagprijs vindt hij te hoog. De routinier is bezig aan zijn achtste seizoen bij Bayern en wist liefst 343 keer te scoren namens de club uit Beieren. De 129-voudig international kwam in de zomer van 2014 transfervrij over Borussia Dortmund.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen