'Feyenoord en PSV houden situatie Stryger Larsen in de gaten'

17 mei 2022, 19:29

Jens Stryger Larsen zou op het verlanglijstje staan van Feyenoord en [a,https://www.footballtransfers.com/nl/teams/nl/psv/transfernieuws,_blank,PSV]. De rechtervleugelverdediger gaat deze zomer transfervrij vertrekken bij Udinese wordt genoemd in Rotterdam en Eindhoven. Er is echter meer interesse in de ervaren international van Denemarken.

Volgens het Italiaanse medium Tutto Udinese, dat de verrichtingen van de Italiaanse club in de gaten houdt, is Stryger Larsen zeer gewild. Naast Feyenoord en PSV wordt ook interesse vanuit de Premier League kenbaar gemaakt. Om welke clubs uit Engeland het gaat, is niet bekend. Ook het Duitse 1. FC Köln zou zijn belangstelling kenbaar hebben gemaakt.

De inmiddels 31-jarige Stryger Larsen heeft al een tijdje geen wedstrijden meer gespeeld bij Udinese. Zeven maanden geleden kwam hij voor de laatste keer in actie toen hij met zijn club op bezoek ging bij Internazionale. De 47-voudig international van Denemarken speelde eerder bij Brøndby IF, FC Nordsjaelland en Austria Wien. Sinds de zomer van 2017 is hij actief bij Udinese.

Het is de vraag hoe serieus de belangstelling van Feyenoord is. De Rotterdammers hebben met Marcus Pedersen en Lutsharel Geertruida twee uitstekende opties voor de rechtsbackpositie. PSV zit wat minder breed op de rechtervleugel. Phillipp Mwene kan op die positie uit de voeten, terwijl Jordan Teze en Mauro Júnior liever elders op het veld te vinden zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen