'Game on: Barcelona brengt eerste bod uit op Lewandowski'

21 mei 2022 – FC Barcelona maakt serieus werk van de komst van Robert Lewandowski. Onder meer BILD meldt dat de Catalanen een bod van 32 miljoen euro op de spits van Bayern München hebben uitgebracht.

'Game on: Barcelona brengt eerste bod uit op Lewandowski'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De Duitse club zal dat bod naar het zich laat aanzien niet accepteren, ondanks dat de 33-jarige spits over een contract beschikt dat over een jaar afloopt. In de zaterdageditie van Welt am Sonntag vertelde Bayern-directeur Oliver Kahn dat een vertrek van Lewandowski 'niet eens op tafel ligt', al wordt in de wandelgangen gefluisterd dat een bod van veertig miljoen euro Bayern op andere gedachten zou kunnen brengen.

Volgens transferspecialist Fabrizio Romano zou Lewandowski zijn zinnen hebben gezet op een overstap naar Barcelona. Naar verluidt heeft de spits al een aantal keer gesproken met Xavi. De trainer van de Catalanen bevestigde vandaag tijdens een persmoment dat de onderhandelingen gaande zijn. De komst van Lewandowski wordt wel een lastig verhaal, benadrukte hij.

De soap rond Lewandowski lijkt nog lang niet afgelopen. Hij is na Erling Haaland en Kylian Mbappé de derde topspits die hevig gelinkt wordt aan een transfer. Haaland verliet Borussia Dortmund voor Manchester City, terwijl Mbappé vanavond naar alle waarschijnlijkheid bekendmaakt een langer verblijf bij Paris Saint-Germain te verkiezen boven een overgang naar Real Madrid.

Reacties

LaLiga

gerelateerd