'Bayern krijgt nul op rekest voor 'Gravenberch-constructie' bij Mané'

6 juni 2022, 07:43   Bijgewerkt: 6 juni 2022, 09:05

Bayern München heeft zich voor het eerst officieel gemeld bij Liverpool voor de diensten van Sadio Mané (30). Der Rekordmeister hoopt het nog eenjarige contract van de aanvaller voor zo'n 25 miljoen euro af te kopen. Het relatief lage bod is echter direct afgewezen door de Engelse club.

Dat meldt The Times. Volgens het Engelse medium wilde Bayern als basisbedrag achttien miljoen euro overmaken, met maximaal 5,5 miljoen euro aan bonussen. Een soortgelijk bedrag komt naar verluidt ook op tafel voor Ajax-talent Ryan Gravenberch, wiens aankondiging een dezer dagen wordt verwacht. Ook Noussair Mazraoui werd al gepresenteerd door de kampioen van Duitsland, maar hij kwam transfervrij over uit Amsterdam. 

Om de aanvaller van Liverpool, die net als Gravenberch nog maar een eenjarig contract heeft op Anfield, binnen te halen, moet vermoedelijk een hoger bedrag worden geboden. Liverpool wil namelijk twee keer zo veel ontvangen, een transfersom die richting de vijftig miljoen euro gaat. Mané zelf wil dolgraag vertrekken bij Liverpool en stak die wens de laatste tijd niet onder stoelen of banken.

Lees ookMegasalaris Mané bekend; begeerde aanvaller wijst droomclub aan

Liverpool verlengt met Milner

Verder is de kans groot dat James Milner wel op korte termijn een nieuw contract tekent bij Liverpool. De ervaren middenvelder heeft een aflopende verbintenis, maar coach Jürgen Klopp wil graag doorgaan met Engelsman. Hij gaat akkoord met een salarisverlaging, gezien zijn veranderende rol bij The Reds. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano is de deal in kannen en kruiken en tekent hij tot en met de zomer van 2023.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen