'Ajax ziet naast Brobbey en Zirkzee nog vervanger van Haller'

25 juni 2022, 20:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax zou belangstelling hebben in de Spaanse spits Toni Martínez. De Amsterdammers moeten deze zomer op zoek naar een vervanger voor Sébastien Haller en volgen de verrichtingen van de aanvaller van FC Porto. Er is echter concurrentie uit Spanje en Duitsland.

De gesprekken tussen Ajax en Porto zouden momenteel al gaande zijn, weet Sky Sport te melden. Het Duitse medium weet echter ook te melden dat Espanyol en Hertha BSC de Spanjaard tevens op hun verlanglijstje hebben staan. Martínez staat sinds 2020 onder contract bij Porto en ligt nog drie seizoenen vast bij de Portugese grootmacht. Hij zal dus niet zomaar mogen vertrekken.

In Amsterdam doen meerdere namen de ronde die Haller zouden kunnen opvolgen. De interesse in Brobbey is inmiddels geen geheim meer, al moet Ajax dan wel tot een akkoord zien te komen met RB Leipzig. Eerder deze week werd ook Joshua Zirkzee genoemd in de Johan Cruijff ArenA. Volgens Voetbal International moet de spits van Bayern München de aanvalslinie van Ajax versterken.

Daar is Martínez nu dus bij gekomen. Hij komt uit de jeugdopleiding van Valencia, maar maakte op jonge leeftijd al de stap naar West Ham United. Dat bleek geen succes en de Londenaren verhuurden hem aan Oxford United, Real Valladolid, Rayo Majadahonda en CD Lugo. Via Famalicão kwam de voormalig jeugdinternational van Spanje twee jaar terug bij Porto terecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen