'Excelsior ontvangt tweede bod op topscorer Dallinga'

27 juni 2022, 23:52

De strijd om Excelsior-uitblinker Thijs Dallinga is losgebarsten. Nadat een eerste bod van het Franse Toulouse op de spits is afgewezen, heeft de Rotterdamse club een tweede bod ontvangen. Er zijn echter meer clubs die de topscorer van de Keuken Kampioen Divisie op de voet volgen.

Toulouse, dat het afgelopen seizoen promoveerde naar de Ligue 1, bracht afgelopen week al een bod van twee miljoen euro uit op de spits van Excelsior. Die aanbieding werd afgewezen, maar Les Pitchounes geven niet op. Voetbal International schrijft dat de Franse club een nieuw bod van 2,5 miljoen euro op Dallinga hebben uitgebracht.

Het is momenteel nog niet duidelijk hoe Excelsior tegen dit bedrag aankijkt en wat de promovendus uiteindelijk wil ontvangen voor de talentvolle spits. Dallinga heeft nog een doorlopend contract in Kralingen, waardoor de Rotterdammers denken en hopen de hoofdprijs voor de veelscorende spits te ontvangen.

Vitesse

Met het tweede bod in korte tijd laat Toulouse in ieder geval zien dat men Dallinga maar al te graag aan de selectie toe wil voegen. Dat kan ook te maken hebben met de concurrentie, aangezien de Franse club niet de enige club is die belangstelling heeft in de 21-jarige aanvalsleider. Lorient, Vitesse en het Rangers van Giovanni van Bronckhorst worden ook genoemd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen