Barcelona hoopt met nieuw bod Bayern eindelijk te overtuigen

29 juni 2022 – FC Barcelona heeft een nieuw, verhoogd bod uitgebracht op Robert Lewandowski. Een transfersom van veertig miljoen euro plus bonussen moet Bayern München overtuigen om de Poolse doelpuntenmachine te laten gaan.

Barcelona hoopt met nieuw bod Bayern eindelijk te overtuigen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De soap rond Lewandowski is inmiddels al enige tijd gaande. Het is geen geheim dat de spits bovenaan het wensenlijstje van Barça staat. Lewandowski zelf wil dolgraag zijn carrière voorzetten in Barcelona, maar Bayern München ligt vooralsnog vast.

Een eerste bod van circa 32 miljoen euro werd van tafel geveegd door de Duitse club. Ook een tweede bod van 35 miljoen euro kon Bayern München niet bekoren. Barcelona hoopt nu dat veertig miljoen euro genoeg is om de leiding van de kampioen van de Bundesliga op andere gedachten te brengen.

Bayern München wil Lewandowski eigenlijk niet laten gaan. De Poolse spits beschikt in Zuid-Duitsland over een contract dat nog één jaar doorloopt, tot de zomer van 2023. Mocht Bayern hem aan zijn contract houden, dan is de kans groot dat Lewandowski over een jaar alsnog vertrekt. Maar dan transfervrij.

Ronaldo
De afgelopen dagen schreven enkele media dat Cristiano Ronaldo door Bayern München is geïdentificeerd als mogelijke opvolger van Lewandowski. De Portugees zou wel openstaan voor een vertrek bij het Manchester United van Erik ten Hag, daar de Engelse club het komende seizoen niet uitkomt in de Champions League.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Bundesliga

gerelateerd