Malacia eerste zomeraanwinst United: "Ten Hag geweldige coach"

5 juli 2022 – Tyrell Malacia (22) is officieel de eerste zomeraanwinst van Erik ten Hag bij Manchester United. De linksachter komt over van Feyenoord en levert de Rotterdammers minimaal vijftien miljoen euro, met mogelijk een aantal bonussen, op. De verdediger tekent een verbintenis tot en met 2026, met de optie voor nog een extra seizoen.

Malacia eerste zomeraanwinst United: "Ten Hag geweldige coach"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat heeft Manchester United dinsdagmiddag officieel naar buiten gebracht, nadat de deal al een flinke tijd rond was. "Het is een ongelooflijk gevoel om bij Manchester United te tekenen", begint de verdediger op de clubsite. "Dit is een nieuw hoofdstuk voor mij, een nieuwe competitie met nieuwe teamgenoten en een geweldige manager, Erik ten Hag, die ons leidt." De voormalig oefenmeester van Ajax wilde de linksback eerder al naar Amsterdam halen, maar dat lukte hem niet.

"Van het spelen tégen zijn teams in de Eredivisie weet ik welke kwaliteiten Ten Hag heeft en wat hij van zijn spelers eist", vervolgt de eerste aanwinst van The Red Devils. De verwachting is dat in elk geval Christian Eriksen snel volgt bij Manchester United en het liefst wil Ten Hag ook Lisandro Martinez naar de Premier League halen. "Hoewel ik weet dat ik nog jong ben en me zal moeten ontwikkelen, kan ik de United-fans beloven dat ik elke keer als ik aan het rode shirt trek, alles op het veld zal geven", aldus de gemotiveerde verdediger. 

Lees ook'Ten Hag pusht bij Manchester voor derde zomeraanwinst bij Ajax'

Voor trainer Arne Slot en Feyenoord betekent het dat de club opnieuw de transfermarkt op zal moeten, aangezien Tyrell Malacia de enige écht overgebleven linksachter in de selectie was. Ian Maatsen was in beeld om vanuit Engeland naar Nederland te komen, maar Chelsea ziet in hem meer toekomst dan gedacht en wil hem een nieuwe kans geven. Wel moeten de opgebrachte miljoenen van Malacia, en binnenkort ook Sinisterra, het échte startschot zijn van Feyenoord op de transfermarkt. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd