'Barça meldt zich met laatste bod van 50 miljoen bij Bayern'

12 juli 2022, 09:54

FC Barcelona gaat de komende uren waarschijnlijk een laatste bod uitbrengen op Robert Lewandowski. Een bod van rond de vijftig miljoen euro plus bonussen moet Bayern München ervan overtuigen om de 33-jarige spits te laten gaan.

Dat meldt Florian Plettenburg van Sky Sport op Twitter. Met het nieuwe bod nadert Barcelona de vraagprijs van Bayern München. De kampioen van Duitsland wil Lewandowski eigenlijk niet verkopen, maar is bereid hem voor een transfersom van 50 à 55 miljoen toch te laten gaan. Dat is een fors bedrag voor een spits die volgende maand 34 wordt en over een eenjarig contract beschikt.

Maar Barcelona is bereid ver te gaan om van Lewandowski de nieuwe aanvalsleider te gaan. De Catalaanse club zou al een tijdje geleden een akkoord hebben bereikt met de Pool over een driejarig contract. Naar het zich laat aanzien gaat Barça zich voor een transfersom van 72 miljoen euro ook versterken met Leeds United-aanvaller Raphinha, terwijl Ousmane Dembélé op het punt staat een nieuw contract te tekenen.

Bayern München is van plan (een deel) van de transfersom van Lewandowski te steken de transfer van Matthijs de Ligt. Technisch directeur Hasan Salihadmidzic was maandag in Turijn om met Juventus te onderhandelen over een transfer van de Nederlandse verdediger. Een eerste bod van zestig miljoen euro plus bonussen werd afgewezen door Juventus. De verwachting is dat Bayern München zich op korte termijn met een nieuw bod meldt in Noord-Italië.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen