'PSV mag West Ham United bedanken: miljoenen stromen binnen'

22 juli 2022, 21:25

West Ham United laat de boekhouder van PSV in de handen wrijven. De club gaat een miljoenendeal sluiten met Sassuolo over spits Gianluca Scamacca, die in het verleden in Eindhoven onder contract stond. Daardoor wordt de bankrekening in het Philips Stadion fors gespekt.

De Engelse en Italiaanse club zouden een mondeling akkoord hebben bereikt, melden Sky Sports en Gianluca Di Marzio. West Ham en Sassuolo moeten het nu nog op papier zetten voor de transfer wereldkundig gemaakt kan worden. De verwachting is dat alle formaliteiten zaterdag worden afgerond. Daarna moet de aanvaller nog een akkoord weten te bereiken met zijn toekomstige nieuwe club.

Lukt dat, dan wordt er 36 miljoen euro overgemaakt naar de Serie A-ploeg. Door bonussen kan dat bedrag met nog zes miljoen euro oplopen, terwijl er ook een doorverkooppercentage van tien procent bij de deal betrokken is. Met die mondelinge overeenkomst weet de Premier League-club het eveneens geïnteresseerde Paris Saint-Germain af te troeven. De Fransen wilden niet voldoen aan de vraagprijs van Sassuolo.

PSV spekkoper

Bij PSV kunnen miljoenen binnenstromen. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldde eerder al dat de Eindhovenaren een doorverkooppercentage van elf procent hadden. De Italiaan wist in Nederland niet door te breken, maar maakte in Italië dus wel furore. Daar profiteert men in het Philips Stadion nu van mee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen