'Feyenoord onderhandelt met Amerikaanse club over linksback'

29 juli 2022, 13:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord is in de zoektocht naar de opvolger van Tyrell Malacia uitgekomen bij Marcos López, zo meldt 1908.nl. De Rotterdammers zijn in onderhandeling met San Jose Earthquakes over een transfer van de 22-jarige linkervleugelverdediger.

Feyenoord is al geruime tijd op zoek naar een vervanger van Malacia, die deze zomer voor vijftien miljoen euro de overstap naar Manchester United maakte. Diverse namen zijn de afgelopen weken de revue gepasseerd. Bijvoorbeeld die van Derry John Murkin van FC Volendam. Hij zou inmiddels niet meer in beeld zijn bij Feyenoord. Hoe het met de belangstelling voor Matías Viña (AS Roma) staat, is niet bekend.

Voor de komst van López zal een transfersom op tafel gelegd moeten worden. Die zal niet bijster hoog zijn, daar de linksback bij zijn Amerikaanse werkgever over een contract beschikt dat aan het einde van het kalenderjaar afloopt. Volgens FootballTransfers vertegenwoordigt de twintigvoudig international van Peru een transferwaarde van rond de 600.000 euro.

Het zijn drukke weken voor Feyenoord wat betreft ingaande transfers. In korte tijd trokken de Rotterdammers met Javairô Dilrosun, Sebastian Szymanski, Oussama Idrissi en Quinten Timber vier nieuwe spelers aan. Daar komen met Jacob Rasmussen en Santiago Giménez binnen afzienbare tijd nog twee bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen