Stunt in de maak? Spaanse pers linkt Cillessen aan oude club NEC

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

3 augustus 2022 – NEC gaat mogelijk een bijzondere slag slaan op de transfermarkt. Verschillende Spaanse media spraken over een mogelijke terugkeer van Jasper Cillessen in Nijmegen, wat vervolgens ook Omroep Gelderland kon bevestigen. De 33-jarige doelman mag vertrekken bij zijn huidige club Valencia, maar werd eerder deze transferwindow nog gelinkt aan Ajax en PSV.

Stunt in de maak? Spaanse pers linkt Cillessen aan oude club NEC

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Een terugkeer bij NEC zou dus met recht een stunt genoemd kunnen worden. Cillessen werd opgeleid door de Nijmeegse club en brak daar ook door in het betaald voetbal. Dat gegeven zou zijn keuze kunnen verklaren. In 2011 zette hij de stap naar Ajax, vanwaar hij via FC Barcelona bij Valencia terecht kwam. 

In Valencia was Cillessen door onder meer verschillende blessures lang niet altijd eerste keeper. Onlangs zou hij zelfs te horen hebben gekregen dat hij in de plannen van de nieuwe trainer Gennaro Gattuso helemaal niet meer voorkomt. Een vertrek van de doelman zou voor Valencia ook financieel goed uitkomen.

PSV en Ajax
De naam van Cillessen kwam vervolgens voorbij bij PSV en Ajax. Maar waar de Eindhovenaren uiteindelijk voor Walter Benítez kozen, besloot Ajax helemaal geen nieuwe doelman te halen. Bij NEC zou hij dus mogelijk wel terecht kunnen, al is de vraag wat er dan zal gebeuren met Mattijs Branderhorst. De 28-jarige sluitpost maakte vorig seizoen nog een uitstekende indruk als eerste keeper. 


Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd