Houdt PSV ten koste van Monaco zicht op de Champions League?

9 augustus 2022, 07:00   Bijgewerkt: 8 augustus 2022, 23:55

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 9 augustus.

Wedstrijden

FC Midtylland - Benfica (19.45 uur)

Het seizoen had niet veel beter kunnen beginnen voor Roger Schmidt. De trainer zette vorige week met Benfica een enorme stap richting de play-offs van de Champions League door op eigen terrein Midtjylland met 4-1 te verslaan. Afgelopen weekend overtuigde de Portugese topclub bij de competitiestart door FC Arouca met 4-0 te verslaan. In Denemarken mag het vanavond niet fout gaan voor de manschappen van Schmidt, die in het laatste voorportaal Dinamo Kiev of Sturm Graz zullen treffen.

PSV - AS Monaco (20.30 uur)

In Eindhoven waren ze uiteindelijk niet ontevreden met het 1-1 gelijkspel in de heenwedstrijd tegen AS Monaco, ondanks dat PSV lange tijd met 0-1 leidde. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij begint met een redelijk goede uitgangspositie aan de return in eigen huis. Het belooft een spannende avond te worden in het Philips Stadion, waar PSV zich hoopt te plaatsen voor de play-offs van de Champions League.

Rangers - Union Sint-Gillis (20.45 uur)

Weet PSV zich te plaatsen voor de play-offs van de Champions League, dan zal het hierna de winnaar van Rangers tegen Union Sint-Gillis treffen. De Belgische club heeft na de heenwedstrijd de beste papieren om door te stoten naar de volgende ronde. Het kan echter spoken op Ibrox, waar Giovanni van Bronckhorst met Rangers een 2-0 nederlaag moet zien goed te maken.

Voetbal op tv

20.30 uur: PSV - AS Monaco, ESPN - live verslag van het duel in de voorronde van de Champions League

02.30 uur: Flamengo - Corinthians, ESPN - live verslag van het duel in de Copa Libertadores

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen