Schokkende details komen naar buiten in verkrachtingszaak Mendy

15 augustus 2022, 20:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Benjamin Mendy staat sinds vorige week terecht voor de verkrachting en aanranding meerdere vrouwen. Tijdens de behandeling van de verkrachtingszaak zijn deze maandag schokkende details naar buiten gekomen. Mendy wordt er onder meer van verdacht vrouwen te hebben verkracht in zogeheten paniekkamers waaruit zij dachten niet te kunnen ontsnappen.

Mendy zou zijn roem en rijkdom hebben misbruikt door vrouwen naar zijn villa te lokken en hen te verkrachten als zij nee zeiden of te dronken waren om toestemming te geven. Veel vrouwen ontmoette hij in nachtclubs van Manchester, vaak met de hulp van zijn 'fixer' Louis Saha Matturie. Hij staat eveneens terecht en wordt beschuldigd van verkrachting en aanranding.

De seksuele verovering van vrouwen zou een spel zijn geworden voor de twee. Een van de vrouwen claimt dat Mendy haar in een bioscoopzaal in zijn huis heeft verkracht. Twee medewerkers van de Franse voetballer blokkeerden haar vriendin de weg toen ze haar ging zoeken. Sommige vrouwen hebben de politie verteld dat hun telefoon bij aankomst werd afgenomen. Een van hen zei dat Mendy haar probeerde te verkrachten nadat ze naar huis was gegaan om een andere voetballer te ontmoeten.

Vijf vrouwen hebben gezegd dat ze alleen door Mendy zijn verkracht of seksueel misbruikt en zes alleen door Saha. De twee ontkennen alle 22 aanklachten die tegen hen zijn ingediend. Alles zou hebben plaatsgevonden in het omheinde herenhuis van Mendy in de buurt van Macclesfield, tussen oktober 2018 en 2021.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen