Ten Hag neemt afscheid van verdediger en noteert volgend target

23 augustus 2022, 11:02   Bijgewerkt: 23 augustus 2022, 11:14

Manchester United is volop bezig om versterkingen te halen op de transfermarkt, maar gaat ook afscheid nemen van spelers. Verdediger Eric Bailly (28) gaat de selectie van Manchester United vermoedelijk spoedig officieel verlaten. Olympique Marseille wordt de nieuwe werkgever van de achterhoedespeler.

Dat schrijft transferspecialist Fabrizio Romano dinsdag althans. Het gaat om een loondeal met een verplichte koopoptie, mits Marseille zich ook volgend seizoen plaatst voor de Champions League. Welk bedrag er dan op tafel moet komen voor Bailly, is nog niet naar buiten gekomen.

In 2016 maakte Manchester United in elk geval nog 38 miljoen euro over naar Villarreal voor de Ivoriaan, wiens contract nog doorloopt tot 2024. Maar mede door de komst van Lisandro Martinez kwam er minder perspectief, omdat ook Harry Maguire, Raphaél Varane, Phil Jones en Victor Lindöf nog hoger in de pikorde staan. In totaal kwam hij 113 officiële duels in actie namens The Red Devils

Lees ook: Tevreden Ten Hag ziet nog toekomst voor Ronaldo en looft Martinez

Trapp op lijstje United

Verder kwam via Kicker naar buiten dat Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt) in beeld is om het keepersgilde van Manchester United te versterken. Tom Heaton is de enige serieuze stand-in van David De Gea, maar is eigenlijk meer een derde keeper. Met Trapp zou Erik ten Hag bovendien een doelman tot zijn beschikking krijgen die beter in zijn speelstijl past. Verder staan ook Antony, Cody Gakpo en Frenkie de Jong nog in de belangstelling van de Premier League-grootmacht. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen