Update: Stengs kiest ondanks PSV-interesse voor Overmars

30 augustus 2022, 13:43

PSV hoopt zich op de valreep nog te versterken met Calvin Stengs. De Eindhovenaren willen haast maken en de buitenspeler zo snel mogelijk terug halen naar de Nederlandse velden. Daarmee loopt de club van coach Ruud van Nistelrooij vooruit op een mogelijk vertrek van Cody Gakpo.

Dat meldt Fabrizio Romano. Het nieuws wordt bevestigd door Voetbal International. PSV ziet in Stengs de gewenste versterking voor de voorhoede. De topclub gaat zich ook al versterken met Anwar El Ghazi, terwijl Gakpo kan rekenen op de nodige interesse uit het buitenland. Vooral Engelse clubs zijn in de markt voor de buitenspeler. Stengs zou als de ideale man worden gezien om die vacature in te vullen.

Lees ook: Van Nistelrooij reageert op nieuws Gakpo 

Niet alleen PSV hoopt Stengs echter los te weken bij OGC Nice, dat hem vorig jaar nog oppikte bij AZ. Ook het FC Antwerp van technisch directeur Marc Overmars en coach Mark van Bommel hopen de Nederlandse linkspoot te verleiden tot een transfer. Bij Antwerp zou Stengs gaan samenspelen met landgenoot Vincent Janssen.

De 23-jarige Stengs schopte het afgelopen seizoen tot 24 optredens in de Ligue 1. Daarin was de buitenspeler goed voor één treffer en één assist. Dit seizoen wacht hij nog op zijn eerste treffer.

Update 13.42 uur:

Calvin Stengs keert niet terug in Nederland. Volgens De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad verkast de aanvaller naar FC Antwerp. PSV zou zich niet officieel hebben gemeld bij Nice voor de linksbenige aanvaller, die dus onder de vleugels van Van Bommel gaat werken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk dat PSV hier niet al te rouwig over hoeft te zijn. Ben van mening dat deze jongen de top niet gaat halen en dus niet goed genoeg is voor PSV. Zijn statistieken van vorig seizoen onderbouwen dat ook.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daarmee loopt de club van coach Ruud van Nistelrooij vooruit op een mogelijk vertrek van Cody Gakpo? Ik neem aan dat je je linksbuiten niet vervangt met een rechtsbuiten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen