Hollands feest: Janssen en Ekkelenkamp houden Van Bommel ongeslagen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

11 september 2022 – FC Antwerp blijft maar winnen onder coach Mark van Bommel. De Belgische topclub boekte op bezoek bij Cercle Brugge een 0-2 overwinning en zijn daardoor na acht speelronden nog altijd zonder puntenverlies. Het Nederlands getinte Antwerp heeft vijf punten meer dan nummer twee en regerend kampioen Club Brugge.

Hollands feest: Janssen en Ekkelenkamp houden Van Bommel ongeslagen

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het werd uiteindelijk een Hollands feestje bij Antwerp, waar Marc Overmars actief is als technisch directeur. Het was Vincent Janssen die de score opende namens de koploper. Dat deed de spits op aangeven van oud-Ajacied Jurgen Ekkelenkamp, die de bal fraai bij zijn landgenoot bezorgde. Janssen was in zijn eerste acht duels namens de Belgen al vijfmaal trefzeker.

Het was uiteindelijk een andere oude bekende die Antwerp, waar Calvin Stengs ontbrak, definitief aan de achtste overwinning van het seizoen hielp. Voormalig Ajax-verdediger Toby Alderweireld verdubbelde in de slotfase de score en tekende daarmee voor zijn eerste doelpunt sinds zijn terugkeer op de Belgische velden.

Antwerp is de enige club die nog ongeslagen is in België. Club Brugge slikte tot dusverre pas één nederlaag, maar moet dus in de achtervolging ten opzichte van de koploper.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd