Argentijnse bondscoach looft uitblinker Messi: "Net als Federer"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 september 2022 – Lionel Scaloni is zeer te spreken over aanvoerder Lionel Messi. De bondscoach van de nationale ploeg van Argentinië zag de 35-jarige aanvaller twee keer scoren in de oefeninterland tegen Jamaica. Na afloop opperde Scaloni dat iedereen van Messi moet genieten zolang als dat nog mogelijk is.

Argentijnse bondscoach looft uitblinker Messi: "Net als Federer"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Argentijnen wonnen uiteindelijk met 3-0 van Jamaica. "Messi is net als Federer", opperde Scaloni na afloop van de wedstrijd tegenover TyC Sports. "Die gaat met pensioen en de hele wereld van het tennis staat op zijn kop. Dat gaat met Messi ook ooit gebeuren, al zijn het dan nog groter zijn. Ik vind het geweldig om met hem te kunnen trainen. Maar als ik iemand anders was, zou ik zonder twijfel een kaartje kopen om hem aan het werk te zien."

Lees ook: Messi helpt Argentinië opnieuw aan zege; record lonkt op WK

Onder leiding van Scaloni gaat Argentinië vol vertrouwen richting het WK in Qatar. De Zuid-Amerikanen zijn door de zege op Jamaica liefst 35 wedstrijden op rij ongeslagen en dus zijn de verwachtingen hoog. Er wacht nog een oefenduel met de Verenigde Arabische Emiraten om vervolgens op het WK aan te treden tegen Saoedi-Arabië, Mexico en Polen. Het record van meeste interlands op rij zonder nederlaag staat met 37 op naam van Italië.

Scaloni heeft contract verlengd
Dat men in Argentinië zeer te spreken is over Scaloni blijkt uit het feit dat zijn contract is verlengd tot en met het WK van 2026 in de Verenigde Staten, Mexico en Canada. De voorzitter van de Argentijnse voetbalbond, Claudio Tapia, is erg blij met zijn bondscoach. De 44-jarige oefenmeester staat sinds 2018 aan het roer bij de nationale ploeg. Destijds nam hij na het teleurstellende WK de taken over van de ontslagen Jorge Sampaoli.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd