PSV denkt naast twee Nederlanders aan IJslander als nieuwe 'td'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 september 2022 – PSV denkt in de zoektocht naar een nieuwe technisch directeur aan een oude bekende uit de Eredivisie. Volgens het Eindhovens Dagblad, dat eerder al meldde dat Mark-Jan Fledderus en Jordy Zuidam in beeld waren, staat ook de IJslander Grétar Steinsson op een lijstje met mogelijke opvolgers van de deze maand vertrokken John de Jong.

PSV denkt naast twee Nederlanders aan IJslander als nieuwe 'td'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Steinsson is een goede bekende van algemeen directeur Marcel Brands. Het duo werkte in het verleden al samen bij AZ, waar de IJslandse rechtsback tussen 2006 en 2007 actief was. Destijds werkte Brands als algemeen directeur in Alkmaar. Daar liep Steinsson na het beëindigen van zijn actieve loopbaan nog kort stage in de jeugdopleiding.

De veertigjarige Steinsson deed de laatste jaren de nodige ervaring op in het vak als technisch directeur. In 2015 werd de IJslander aangesteld als 'td' bij het Engelse Fleetwood Town, dat op dat moment actief was op het derde niveau in Engeland. In 2018 werd Steinsson herenigd met Brands. Als directeur van Everton haalde Brands zijn goede bekende binnen als scout.

De laatste jaren was Steinsson actief als tweede technische man bij Tottenham Hotspur, een constructie die Ajax eveneens gebruikt met het duo Gerry Hamstra-Klaas-Jan Huntelaar. Dat is voor PSV nu ook een optie.

Lees ook: PSV denkt aan 'Ajax-vorm' in zoektocht naar opvolger van De Jong

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd