Capello verkiest Diarra boven Reyes

17 augustus 2006, 14:40

Jose Antonio Reyes wil dolgraag naar Real Madrid, maar in Madrid lijkt men niet te zitten wachten op de aanvallende middenvelder. Tenminste, dat valt af te leiden uit uitlatingen van Real-voorzitter Ramon Calderon in de Spaanse krant AS. De preses maakt duidelijk dat de komst van Mahamadou Diarra prioriteit heeft. 

Reyes heeft meerdere malen aangegeven dat Real de club van zijn dromen is en dat hij hoopt dat zijn transfer naar Madrid snel afgerond zal worden. Dat kan echter nog wel even duren, laat Calderon weten. "Ik vind het sneu voor die jongen, maar wij gaan echt geen cent te veel voor hem uitgeven. Als Arsenal niet akkoord gaat met ons bod, houdt het op. We hoeven hem niet per sé te hebben, het woord is aan Arsenal."

In tegenstelling tot bij Reyes, zal Real er bij Mahamadou Diarra wel alles aan doen om tot een transfer te komen. "Zijn komst heeft prioriteit, we willen hem er dolgraag bij hebben", zegt Calderon. "Op aandringen van Fabio Capello zullen we er alles aan doen om hem aan onze selectie toe te voegen." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen