Heracles in zee met 'oude bekende': "We geven hem de tijd"

11 oktober 2022, 14:28

Ismail Azzaoui keert terug bij Heracles Almelo. De 24-jarige middenvelder annex aanvaller heeft zich voor de rest van het seizoen verbonden aan de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. In de overeenkomst is een optie voor twee jaar opgenomen.

Azzaoui speelde de afgelopen twee seizoenen ook voor Heracles. In december vorig jaar liep de Belg een zware knieblessure op, waarna hij niet meer in actie kwam. Het contract van Azzaoui werd niet verlengd, maar nu gaan de speler en club toch weer een samenwerking aan.

"We zijn heel blij dat Ismail terug is. Hij is een speler met heel veel kwaliteit en we hopen dat hij die kwaliteiten hier weer kan laten zien. We geven hem uiteraard de tijd om weer op niveau te komen en we zijn ervan overtuigd dat hij op den duur weer van grote waarde gaat zijn voor de club", aldus technisch directeur Nico-Jan Hoogma.

Azzaoui vindt het 'fantastisch' om terug te zijn en zegt altijd contact met de club te hebben gehouden. "Ik ben dus ook betrokken gebleven, en zij bij mij. Daarom is het mooi dat ik na het eerste gedeelte van mijn revalidatie weer bij Heracles kan aansluiten om verder te werken aan mijn herstel. Ik voel me goed en hoop weer langzaam maar zeker aan te sluiten bij de groep om vervolgens dit seizoen nog belangrijk te worden", aldus de 24-jarige Azzaoui, die bij Heracles met nummer 7 gaat spelen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen