Vrees wordt waarheid voor Diogo Jota: streep door WK

18 oktober 2022, 13:37   Bijgewerkt: 18 oktober 2022, 13:46

Diogo Jota mist het WK in Qatar vanwege een kuitblessure, zo verzekert A Bola. De Portugese aanvaller viel afgelopen zondag tijdens de kraker tussen Liverpool en Manchester City (1-0) geblesseerd uit.

Jota raakte in de slotfase van de Engelse topper geblesseerd en werd in de negende minuut van de blessuretijd vervangen door Kostas Tsimikas. Meteen werd er gevreesd voor een zware blessure. Die vrees blijkt terecht, want de blessure is zo ernstig dat Jota niet op tijd zal zijn voor de start van het WK.

De 25-jarige aanvaller heeft een MRI-scan ondergaan en hoewel de resultaten nog niet officieel bekend zijn, stelt bovengenoemd medium dat het WK aan Jota voorbijgaat. In de WK-kwalificatie was Jota nog goed voor vijf doelpunten in zeven wedstrijden.

Er zijn een hoop topspelers die vanwege een blessure het WK aan zich voorbij moeten laten gaan. Onder meer Georginio Wijnaldum, Reece James en N'Golo Kanté zullen er niet bij zijn in Qatar. Het toernooi wordt voor onder anderen Paulo Dybala, Ronald Araújo en Florian Wirtz een race tegen de klok.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen