'Branco is booming: Italiaanse, Engelse, Duitse en Spaanse interesse'

25 oktober 2022, 15:28

Branco van den Boomen heeft zich dit seizoen definitief op de kaart gezet. De middenvelder van Toulouse was afgelopen seizoen al de grote ster in de Ligue 2 en trekt die lijn voorlopig vrolijk door op het hoogste niveau in Frankrijk. Dat is ook clubs uit andere topcompetities niet ondergaan.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft Van den Boomen de clubs voor het uitkiezen. Het contract van de middenvelder loopt na dit seizoen af, waardoor hij transfervrij is op te pikken. Clubs uit Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje én Engeland hopen zich na dit seizoen met de Brabander te versterken. Toulouse zal vergeefse pogingen wagen om zijn contract open te breken.

Van den Boomen was afgelopen seizoen goed voor 21 treffers en 12 assists, waarmee hij een hoofdrol vertolkte in de promotie naar de Ligue 1. Ook daar is de middenvelder uitstekend op dreef. In twaalf competitiewedstrijden scoorde Van den Boomen eenmaal en bereidde hij vier goals voor. Toulouse staat verrassend in de middenmoot van de Franse competitie.

In Frankrijk bewijst Van den Boomen eindelijk zijn talent. In Nederland stond hij al te boek als veelbelovende speler, maar kon hij de verwachtingen nooit helemaal inlossen. Na zijn periode in de jeugd bij Ajax speelde Van den Boomen voor FC Eindhoven, SC Heerenveen en De Graafschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen