Vroege wissel Hornkamp sorteert gewenste effect voor Hofland

31 oktober 2022, 21:56   Bijgewerkt: 1 november 2022, 00:00

Willem II heeft maandagavond drie punten bijgeschreven in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer Kevin Hofland boog op bezoek bij Jong Ajax een 1-0 achterstand om in een 1-2 zege. Meest opvallende moment van de wedstrijd was de vroeg wissel van Jizz Hornkamp, die na 27 minuten naar de kant werd gehaald en woest het veld verliet.

Op het moment dat Hornkamp werd vervangen door Jeremy Bokila, keek Willem II tegen een 1-0 achterstand aan. Sontje Hansen had een paar minuten eerder de score namens Jong Ajax geopend door van de rand van het strafschopgebied raak te schieten. Meteen na rust deden de Tilburgers wat terug via Bokila, die twee man aan de kant zette en Tom de Graaff verschalkte. De spits had na zeventig minuten ook zijn tweede van de avond moeten maken, maar kopte van dichtbij over.

Waar Bokila naliet om Willem II op voorsprong te zetten, deed Lucas Woudenberg dat een paar minuten later wel. De linksback werd gelanceerd door Max Svensson en stiftte de bal over De Graaff heen. Het bleek de beslissing in de wedstrijd. Kansen waren schaars in de slotfase van de wedstrijd, met een 1-2 eindstand als logisch gevolg.

Voor Willem II is de zege op Jong Ajax een opsteker na twee wedstrijden op rij zonder zege. De Tilburgers stijgen door de overwinning naar de vijfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Jong Ajax, dat eerder dit seizoen Heracles Almelo en PEC Zwolle wel punten afhandig maakte, blijft steken op de dertiende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

1pietgerrist
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De spits had na zeventig minuten ook zijn tweede van de avond moeten maken, maar kopte van dichtbij raak.Weer een redactionele fout:raak moet zijn over.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen