Comeback in de maak? Davy Pröpper traint mee bij Vitesse

29 november 2022, 09:50

Opvallend nieuws uit Arnhem. Vitesse meldt namelijk op de eigen website dat Davy Pröpper vanaf vandaag meetraint met de ploeg van Phillip Cocu. De 31-jarige middenvelder baarde een klein jaar geleden opzien door zijn loopbaan te beëindigen, maar zou overwegen terug te komen op die beslissing. 

Op het moment dat Pröpper stopte stond hij voor de tweede keer in zijn loopbaan onder contract bij PSV. De Eindhovenaren hadden hem in de zomer van 2021 teruggehaald van het Engelse Brighton & Hove Albion. "Ik hoopte dat met mijn terugkeer naar Nederland ook het plezier in het voetbal weer zou terugkomen. Helaas is dat niet zo gemakkelijk gebleken, mede omdat ik mij niet comfortabel voel in de voetbalcultuur. Toch heb ik me er al lang aan aangepast en soms voor afgesloten. Dat wil ik nu niet meer en daarom ben ik er nu klaar mee", verklaarde Pröpper destijds.

Elf maanden later blijkt Pröpper dus mogelijk terug te willen komen in het profvoetbal. Zijn oude club, waar hij in 2010 zijn Eredivisie-debuut maakte, steunt hem daarin van harte. "Als zeer gewaardeerde oud-speler van onze club krijgt Davy uiteraard een warm welkom. Wij bieden hem graag de gelegenheid om de smaak van het voetbal weer te proeven. Wij geven Davy alle tijd, ruimte en rust om te bekijken of een terugkeer in het voetbal een optie voor hem kan zijn. Uiteraard is zijn eigen gevoel daarbij het allerbelangrijkst", zegt technisch directeur Benjamin Schmedes op de website van de club. 

Mocht het tot een daadwerkelijke terugkeer op het veld komen dan kan Pröpper direct aan de bak. Na een teleurstellende eerste helft van het seizoen staan de Arnhemmers dertiende, met slechts twee punten meer dan  nummer zestien FC Emmen. Bovendien werd de club in de KNVB Beker uitgeschakeld door de amateurs van Kozakken Boys. Op 7 januari hervat Vitesse de competitie met een uitduel bij AZ. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

nec lacht zich de ballen uit de broek..vitesse vliegt eruit

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen