Vlahovic gaat in op krankzinnig gerucht: "Het is absolute nonsens"

1 december 2022, 14:03

Dusan Vlahovic heeft van zich laten horen nadat hij eerder deze week negatief in het nieuws kwam. De 22-jarige aanvaller van Servië zou de oorzaak zijn van onrust binnen de spelersgroep. Dat zou dan weer de reden zijn van de slechte resultaten. Vlahovic gaf woensdag tekst en uitleg.

De spits van Juventus zit tijdens dit WK vooral op de bank en dat zou volgens Servische media een opvallende reden hebben. Vlahovic zou namelijk een affaire hebben gehad met de vrouw van tweede keeper Predrag Rajkovic. Dat zou de reden zijn voor onrust binnen de selectie van bondscoach Dragan Stojkovic, die de aanvaller daarom maar aan de kant zou houden. Daar klopt volgens Vlahovic helemaal niks van.

Lees ook: 'Bizar gerucht uit Servisch kamp: spits heeft affaire gehad met vrouw keeper'

Vlahovic werd tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Zwitserland gevraagd naar de bizarre situatie. "Dit is echt een absurd verhaal. Het is absolute nonsens. Het is treurig dat ik mezelf hier moet verdedigen en alles moet uitleggen. Dit soort dingen wordt bedacht door mensen die niets beters te doen hebben met hun leven", liet Vlahovic weten aan de aanwezige media.

Servië stelt teleur in Qatar

De onrust kan trainer Stojkovic er momenteel zeker niet bij hebben. Zijn ploeg verloor tot op heden namelijk van Brazilië (2-0) en speelde gelijk tegen Kameroen (3-3). Zodoende is Servië momenteel de hekkensluiter van groep G. Vrijdagavond (20.00 uur) staat voor de Serviërs de cruciale wedstrijd tegen de Zwitsers op het programma. Er moet sowieso gewonnen worden om uitzicht te houden op de knockout-fase.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen