Opstellingen: alle supersterren aanwezig bij Engeland - Frankrijk

10 december 2022, 19:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Gareth Southgate en Didier Deschamps hebben niks aan hun elftallen veranderd voor de kraker in de kwartfinales van het WK. Engeland en Frankrijk treffen elkaar vanavond (20.00 uur) in Qatar. Alle supersterren van beide ploegen zijn van de partij in het Al Bayt Stadium.

Aan de zijde van Engeland is Raheem Sterling weer terug bij de selectie. Hij verliet Qatar onlangs omdat er bij hem thuis ingebroken was, terwijl zijn vrouw en kinderen aanwezig waren. Hij moet na zijn rentree genoegen nemen met een plekje op de reservebank. Phil Foden mag zich opnieuw van de aftrap laten zien. Hij speelt, net als aanvoerder Harry Kane, in de voorhoede.

Hugo Lloris begint aan een voor hem bijzondere wedstrijd. Hij speelt tegen de Engelsen zijn 143e interland en is daarmee alleen recordinternational. Tot vandaag stond de goalie van Tottenham Hotspur op gelijke hoogte met Lilian Thuram (142 caps). De meeste ogen zullen echter gericht zijn op de grote smaakmaker van dit toernooi, doelpuntenmachine Kylian Mbappé.

Opstelling Engeland: Pickford; Walker, Maguire, Stones, Shaw; Henderson, Bellingham, Rice; Saka, Kane, Foden.

Opstelling Frankrijk: Lloris; Koundé, Upamecano, Varane, Theo Hernández; Rabiot, Griezmann, Tchouaméni; Dembélé, Giroud, Mbappé.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen